Deklaratë dashurie apo protestë?!

Shoqata e Transportit Ndërqytetas proteston para Ministrisë së Transporteve për të kundërshtuar dhënien e licencave, të cilat sipas tyre janë të paligjshme dhe nxisin konkurrencën e pandershme. Kreu i shoqatës, Kujtim Mema, denoncon si abuzive veprimet e Ministrisë së Transporteve dhe njëkohësisht kryetarin e Bashkisë Elbasan, por nga ana tjetër protesta është shoqëruar me pankarta me zemra ku shkruhej “Edi Rama, shpresa e vetme”.

 

 

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here