Divorci i Melinda dhe Bill Gates ka nisur më herët se maji 2021.

Në 3 maj 2021 media raportoi se Melinda dhe Bill Gates po divorcohen. Por The Wall Street Journal thotë se takimet e Melindës me avokatët për divorcin kanë filluar që në vitin 2019.

Melinda dhe Bill Gates kanë qëndruar të martuar për 27 vjet dhe kanë tre femijë.

Gazeta përmend takimet e Bill Gates me Jeffry Epstein në vitin 2011 si një shqetësim për Melindën. Cifti u takua me Epstein në 2013 në Neë York dhe miqtë e Melindës tregojnë se ajo kishte shprehur parehati në lidhje me atë takim. Bill Gates e ka mohuar atë takim kur është pyetur në vitin 2019.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here