Fenomen i rrallë. Mjegull në bregdetin e jugut.

Pushuesit dhe banorët në bregdetin e jugut kanë qenë pjesë e një fenomeni të rrallë. Mjegulla ka zbritur mbi plazhet në Himarë duke u dhënë të pranishmëve një eksperiencë të veçantë. Në fillim plazhistët kanë menduar se ishte tymi i një zjarri, por kanë mësuar në rrjetet sociale mbo mjegullën në zonë.
Fotot nga plazhi i Livadhit.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here