Ja cilët janë më të ndjekurit në Instagram.

Të dhënat e statista.com tregojnë renditjen në milion ndjekës në Instagram deri në Tetor 2017.

Lista kryhesohet nga këngëtarja Selena Gomez.

Instagram është një platformë e bazuar tek shperërndarja e fotove, të cilat mund të ndryshohen përmes filtrave dhe mund t’u shpërndahen direkt miqve dhe ndjkësve.

Të dhënat e pranverës 2017 tregojnë se ky rrjet social është një nga më të rëndësishmit për të rinjtë dhe një nga rrjetet më të vizituara nga adoleshentët në Sh.B.A.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here