Lajm i fundit/ KQZ: Basha ka të drejtë të regjistrojë partinë në zgjedhjet e 14 majit

Sipas ligjit të partive politike dhe kodit zgjedhor, organi i cili vendos për drejtimin e partive politike është gjykata. Sipas nenit 9 të ligjit për partitë politike, regjistrimi i partive bëhet në Gjykatën e Shkallës së Parë të rrethit Tiranë, e cila mban dhe regjistrin e partive politike. Sipas dokumentit zyrtar të gjykatës, të drejtën për të regjistruar Partinë Demokratike e ka Lulzim Basha, i cili figuron si kryetar i PD-së.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here