Sa vlen fjala e Ibsenit në PD?

Ibsen Elezi, ishte një nga folësit kritikë në Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike. Anëtar i PD që prej viteve 90-të dhe ish-drejtues i strukturave në Kukës, Ibseni kishte një ide të qartë në kokë për problemet e partisë ku aderon. Ibseni foli më shumë se 15 minuta, duke e bërë sallën të heshtë dhe shpesh mori duartrokitje. Ibseni goditi disa probleme dhe bashkë me to edhe disa personalitete të rëndësishme të partisë. Por Ibseni foli dhe u dëgjua. Ibseni u bë lajm dhe fjala e tij u përhap kudo.

A kishte të drejtë Ibseni në gjithҫka që tha? Eshtë e natyrëshme të mos ketë të drejtë në ҫdo gjë. Por Ibseni foli dhe u dëgjua. Ibseni foli sinqerisht. Prandaj nga fjala e Ibsenit fitojnë të gjithë. /mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here