6.5 C
Tirana, AL
Wednesday, February 21, 2024
Kreu Etiketimet #ballkaniperendimor

Etiketim: #ballkaniperendimor

Shpenzimet e mëdha të BE-së nuk arritën të përmirësonin shtetin ligjor...

Qindra miliona euro dhe thirrjet e përsëritura për zyrtarët kanë pasur vetëm një ndikim modest në përmirësimin e sundimit të ligjit në Ballkanin Perëndimor,...

Parlamenti Evropian diskuton luftën e Ballkanit Perëndimor kundër korrupsionit dhe krimit...

Më 14 dhjetor, Parlamenti Evropian u mblodh në Strasburg dhe diskutoi eurointegrimet e Ballkanit Perëndimor si dhe luftën e rajonit kundër korrupsionit dhe krimit...

Parlamenti Evropian do të mblidhet për luftën kundër krimit të organizuar...

Anëtarët e Parlamentit Evropian do të diskutojnë dhe votojnë të martën e ardhshme për Rezolutën e PE për luftimin e korrupsionit në Ballkanin Perëndimor....

Shqiptarët dhe malazezët kanë më pak gjasa për të blerë online...

Qytetarët e Shqipërisë dhe Malit të Zi kanë më pak gjasa për të blerë online në të gjithë Evropën, tregon një përmbledhje e të...

Koalicioni i ri gjerman përkrah integrimin e Ballkanit Perëndimor në BE

Marrëveshja e koalicionit e tre partive gjermane që do të formojnë qeverinë e re federale mbështet integrimin evropian të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor,...

Sundimi i dobët i ligjit në Ballkanin Perëndimor ndikon në cilësinë...

Karakteristikat e përbashkëta në vendet e Ballkanit Perëndimor janë mospërputhja në zbatimin e ligjit, mungesa e një kuadri rregullator solid të barabartë për të...

BE duhet patjetër të dëgjojë zërin e Ballkanit Perëndimor

Të premten në Prishtinë u mbajt Konferenca “Ballkani Perëndimor diskuton për të ardhmen e Evropës!” "Vendet e Ballkanit Perëndimor kanë mundësinë që të demonstrojnë se...

Papunësia e të rinjve në Ballkanin Perëndimor më shumë se dyfishi...

Papunësia në rajonin e Ballkanit Perëndimor ka qënë në fokusin e shumë diskutimeve dhe më tej nismave për reformat në ekonominë ballkanase. Në përgjithësi,...

Më të klikuarat në 24 orë

error: Përmbajtja është e mbrojtur!