Tërbohet Shiroka. Qytetarët publikojnë imazhe ekstreme.

Situata në Shkodër vazhdon të rëndohet. Qytetarët vazhdojnë të publikojnë foto dhe video nga Shkodra e përmbytur. Në Shirokë, raportohet se kuota e liqenit ka arritur mbi 9 metra.

Qeveria ende nuk ka shpallur gjendjen e jashtëzakonëshme.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here