10 shenjat që tregojnë se jeni një femër ALPHA

Falë profesionit tim kam takuar tipe të ndryshme grash. Por sot kam dëshirë t’ju flas për gratë ALPHA. Dua t’i drejtohem specifikisht atyre në mënyrë të drejtpërdrejtë, pasi ato shpesh ndjehen fajtore për atë që janë. Nuk e kuptojnë përse sillen në një mënyrë të ndryshme nga femrat koketa, dhe më së shumti brengosen për pasojat e sjelljes së tyre.
Si një femër alpha, ju jeni një grua e fortë që e dini se çfarë ka vërtet rëndësi në jetë.
Ju nuk keni frikë të ndiqni suksesin që dëshironi, pa marrë parasysh koston. Por ju gjithashtu jepni gjithçka dhe keni aftësinë t’i ngrini të tjerët në orët e tyre më të errëta.

Disa njerëz mund ta shohin personalitetin tuaj të ashpër si të frikshëm. Megjithatë, ata që janë të vërtetë me ju, e dinë që ju jeni një qenie njerëzore e mahnitshme.

Nëse këto fjalë ju tingëllojnë të njohura, atëherë vazhdoni të lexoni…

Më poshtë janë 10 shenja që tregojnë se jeni një grua alfa dhe njerëzit mund t’ju shohin si të frikshme.

1. Ju nuk frikësoheni.
Ju jeni një aventuriere që është vazhdimisht në kërkim të sfidave të reja. Falë mendjes suaj të hapur në mënyrë të admirueshme dhe kuriozitetit tuaj për botën përreth jush, ju shihni mundësi në çdo situatë të vetme. Ajo që do të stresonte një person normal, juve do t’ju frymëzonte të gërmoni më thellë dhe t’i ktheni disavantazhet në mundësi.

2. Ju ndiqni ëndrrat tuaja.
Si një grua alfa, ju keni një vendosmëri të fortë për të realizuar ëndrrat tuaja. Ju punoni shumë për të përmbushur çdo qëllim të vetëm që vendosni, sepse e dini se të gjitha përpjekjet përfundimisht do të shpërblehen.

3. Nuk lejoni askënd dhe asgjë t’ju pengojë.
Pavarësisht se sa njerëz dyshojnë në potencialin tuaj dhe sa vështirësi duhet të kapërceni, ju kurrë nuk lejoni që asgjë t’ju pengojë. Ju e dini se çfarë dëshironi dhe asgjë nuk ka fuqi t’ju ndalojë ta arrini atë.

4. Ju inkurajoni të tjerët.
Ka njerëz në jetën tuaj që nuk besojnë në ju. Ata ju thonë se qëllimet tuaja janë shumë joreale, ëndrrat tuaja janë të paarritshme dhe udhëtimi në të cilin po shkoni nuk ia vlen. Por nuk i lini kurrë t’ju dekurajojnë. Në fakt, ju i ngrini ato lart. Ju keni një mënyrë për të nxjerrë në pah më të mirën tek ata që ju rrethojnë. Femra alfa brenda jush u jep një ndjenjë kuptimi atyre që do, kur ata kanë humbur qëllimin e tyre.

5. Ju i pranoni gabimet tuaja.
Ju jeni një grua e fortë, por jeni edhe një qenie njerëzore. Prandaj, është e natyrshme që do të bëni gabime. Megjithatë, ju keni guximin t’i pranoni ato gabime, t’u kërkoni falje njerëzve që keni lënduar dhe të përballeni me pasojat e veprimeve tuaja. Në botën e sotme, të kesh mirësjellje për të pranuar gabimet e tua është shumë e rrallë.

6. Ju vlerësoni inteligjencën emocionale.
Ju nuk keni lindur e fortë – jeni bërë e fortë nga stuhitë që keni mbijetuar. Vështirësitë me të cilat keni luftuar ju kanë mësuar se forca mendore është shumë më e vlefshme se epërsia fizike. Ato ju kanë bërë emocionalisht inteligjente, gjë që ju ndihmon të dalloni ndjenjat e njerëzve të tjerë. E thënë thjesht, ju tani e dini kur të ngriheni për veten tuaj, kur të tregoni mirësi dhe kur të tërhiqeni.

7. Ju e keni jetën nën kontroll.
Ju jeni plotësisht të vetëdijshëm se nuk jeni më fëmijë, kështu që e trajtoni jetën si një grua e rritur. Me fjalë të tjera, nuk keni nevojë t’ju thuhet se çfarë të bëni ose ku të shkoni në mënyrë që të jeni në rrugën e duhur.

8. Ju refuzoni të duroni njerëzit toksikë.
Nuk ka vend për njerëzit toksikë në jetën tuaj, edhe nëse janë familjarë. Kushdo që shpërfill ndjenjat tuaja dhe nuk tregon respekt për gjërat që vërtet kanë rëndësi për ju, është i lirë të shkojë.

9. Ju jeni personi kyç në grupin e miqve tuaj.
Ju jeni personi që mban grupin tuaj të miqve të bashkuar. Nëse shfaqet diçka e rëndësishme dhe ju nuk mund të shkoni në kinema, për shembull, askush tjetër nuk do të shkojë. Kjo sepse, si një femër alfa, ju jeni një udhëheqëse e natyrshme. Prandaj, ju e dini se si të sillni jetën në tryezë dhe si të jepni udhëzime emocionale kur miqtë tuaj kanë nevojë për të.

10. Ju jeni një forcë e natyrës.
Energjia juaj e gjallë ju shndërron në një qenie njerëzore të jashtëzakonshme. Ju keni fuqinë për të ndikuar pozitivisht te të gjithë personat rreth jush. Ju investoni të njëjtën sasi përpjekjesh për të ngritur lart të tjerët, siç bëni për t’i kthyer ëndrrat tuaja në realitet. Po sikur të jeni pak më ambicioz se të tjerët? Kjo mund t’ju ndihmojë vetëm të rriteni dhe të përmbushni gjithçka që keni dëshiruar ndonjëherë.

Përktheu dhe përshtati: mendimi.al
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here