Bie Instagram, llogaritë “e pezulluara” u mbyllën pa paralajmërim

Problemet filluan në Instagram para orës 13:00 të së hënës.
Përdoruesit e Instagramit po përjetojnë probleme këtë pasdite pasi mijëra kanë parë që llogaritë e tyre po pezullohen papritur pa asnjë shpjegim.Problemet filluan në orën 12:45 të së hënës dhe që atëherë, më shumë se 3,000 ankesa janë bërë në faqen globale të ndërprerjeve Down Detector. Prej tyre, 58% kanë probleme me aplikacionin, 38% po përballen me probleme të hyrjes dhe 4% kanë hasur në probleme me faqen e internetit.

Përdoruesit kanë raportuar se u është lëshuar një mesazh paralajmërues se llogaritë e tyre janë pezulluar – me vetëm 30 ditë për ta kundërshtuar ose rrezikuar “çaktivizimin e përhershëm“.

Sipas politikës së tyre, Instagram mund të zgjedhë të çaktivizojë disa llogari që “shkelin udhëzimet e komunitetit“. Përmbajtja që mund të përfshihet nën këtë përfshin postime të paligjshme, ngacmime, gjuhë të urrejtjes ose abuzim, postime të bezdisshme ose shkelje të pronësisë intelektuale.

Në një deklaratë të shpërndarë në faqen e Instagramit në Twitter, thuhej: “Ne jemi të vetëdijshëm se disa prej jush kanë probleme me aksesin në llogarinë tuaj në Instagram.”
Ne po e shqyrtojmë dhe kërkojmë ndjesë për shqetësimin #instagramdown.”

Hashtag #InstagramDown është në trend në Twitter, pasi qindra po raportojnë probleme të ngjashme të pamundësisë për t’u identifikuar në profilet e tyre.

Burimi: Daily Record
Përktheu dhe përshtati: Mendimi.al
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here