Dalin rrethanat e vrasjes aksidentale nga Baldwin

Dëshmitarët thanë se aktori Alec Baldwin po praktikohej me një armë përpara se filmimet të fillonin. Drejtori i filmit Joel Souza that ë dielën se Baldwin po bënte praktikë me armën përpara se ajo të kryente krimin duke vrarë kinematografen Halyna Hutchins, 42 vjec dhe të plagoste drejtorin Souza, 48 vjec.

Ekipi i filmit kishte ishte kthyer nga dreka, por ata nuk janë të sigurtë nëse ishte bërë kontrolli i armës. Halyna po ankohej nga dhimbja e stomakut dhe pas pak Souza pa gjak tek ajo dhe tek vetja. Punonjësi i kamerave Russell i tregoi autoriteteve se asnjë nga këto nuk është e filmuar pasi grupi i punës po përgatitej për skenën. Ai gjithashtu tha se nuk ishte i sigurt nëse arma ishte kontrolluar pasi ai ishte larguar nga skena për pesë minuta pushim.

Hetimet povazhdojnë, ndërsa producentët po rishikojnë protokollet e sigurisë.

Burimi: Yahoo

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here