Lulzim Basha publikon renditjen e Shqipërisë për rryshfetin, korrupsionin dhe zbatimin e ligjit

Lulzim Basha ka postuar në Twitter renditjen e Shqipërisë sipas Raportit Botëror të Drejtësisë. Shqipëria renditet:

  • Për rryshfetin: mes Zambias dhe Marokut
  • Për zbatimin e ligjit: mes Kazakistanit dhe Afganistanit
  • Për Indeksin e Korrupsionit: mes Egjiptit dhe Zambias

Eshtë e trishtueshme se si një vend në Europë është katandisur në zërë vend mes këtyre shteteve për tre tregues që janë prova të situatës ku jemi dhe sinjalizues të asaj që do të jemi në të ardhmen e afërt.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here