A është Erion Veliaj i përfshirë në pastrimin e parave të kanabisit?

Beteja kundër Saimir Tahirit, nuk mund të jetë e plotë nëse lihet në hije ana tjetër e medaljes së parave të pista të gjeneruara nga mbjellja, kultivimi dhe tregtimi i paligjshëm i kanabisit. Shumat marramendëse të këtij biznesi të paligjshëm kanë nevojë të hyjnë në sistem për t’u pastruar. Sektori i ndërtimit mund të jetë një opsion i mirë. Numri i lejeve të ndërtimit në Tiranë është disa-fishuar në një kohë që përputhet plotësisht me periudhën gjatë dhe pas shpërthimit të kutivimit të kanabisit. Duket se Tirana ka ofruar një mundësi të mirë për këta lloj investitorësh. Si rezultat, të vjen natyrshëm mendimi se këto janë fonde të paligjshme të cilat u ndihmuan të krijohen nga Saimir Tahiri nga njëra anë dhe nga ana tjetër po hyjnë në sistem për t’u pastruar nga Erion Veliaj.

Më poshtë një skemë e pastrimit të parave përmes ndërtimit e publikuar nga Revista Monitor. /mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here