Ja si duket mbreti luan në ditët e fundit të jetës (Foto)

Kështu duket luani në ditët e fundit të jetës.

Skenat janë filmuar nga fotografi Larry Pannell, i cili në vitin 2018 publikoi këtë seri fotografishë shokuese.

“Ne e gjetëm atë të shtrirë në bar, të lodhur në këputje, të pamundur për të lëvizur. Ishim jo më larg se një gjysëm metri ndërsa ai vdiq nën hijen e një peme. E lashë kameran dhe e pashë në sy. Doja që ta kuptonte se nuk po vdiste vetëm ndërsa luftonte në frymën e fundit. Bëri një lëvizje të fundit të veshit, e pastaj fryma e fundit iku… Mbreti vdiq.” shpjegon fotografi në website-in e tij.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here