Ndryshimet në administratën Trump mund të ndikojnë Shqipërinë?

Një nga lëvizjet më të fundit në administratën Trump thuhet se është edhe zëvendësimi i Brian Yee, i njohur për ndërmjetësimin e marrëvëshjes Rama-Basha në maj të këtij viti. Në vend të tij emërohet Johnatan Moore, i cili e ka vizituar më parë Shqipërinë dhe është njohës i mirë i problematikave të Ballkanit.

*Në foto, Johnatan Moore, me disa politikanë të rinj në Shqipëri.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here