Agroni dhe Rigerta, të ngjashëm dhe të ndryshëm.

Para disa ditësh, Agron Shehaj, pati një fjalim të vërtetë deri në cinizëm, në foltoren e parlamentit. Deputetët qeshën duke e tallur. Ata u tallën me Agronin sepse Agroni guxoi të tallej me ta. Për të anashkaluar të vërtetat që tha Agroni, ata e kthyen në komike mënyrën se si ai i tha ato.

Ditët kaluan dhe pas Agronit në foltore u shfaq, Rigerta. Shumë njerëz ende nuk e kanë kuptuar që Rigerta nuk është deputete si Agroni. Edhe Rigerta tha disa të vërteta. Ndryshe nga të vërtetat e Agronit, këto të Rigertës i bënë deputetët të preken e të përloten.

Pse të vërtetat e Agronit shkaktuan reagim totalisht të ndryshëm nga të vertetat e Rigertës?/mendimi.al

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here