Sezoni i Gaforres sjell të reja për shenjën tuaj

Sezoni i gaforres, që fillon më 20 qershor dhe zgjat deri më 22 korrik, është një kohë për të parë brenda emocioneve tuaja dhe për të ushqyer lidhjet me shtëpinë dhe familjen. E drejtuar nga hëna, kjo periudhë ju fton të eksploroni emocionet tuaja dhe të kërkoni sigurinë personale.

Ngjarjet kryesore gjatë sezonit të gaforres:
29 qershor: Retrogradi i Saturnit tek Peshqit nxit rivlerësimin e angazhimeve.
2 korrik: Retrogradi i Neptunit tek Peshqit inkurajon rritjen shpirtërore përmes kërkimit të emocioneve brenda vetes. Njëkohësisht, Mërkuri hyn në Luan, duke rritur komunikimin e guximshëm.
5 korrik: Hëna e re në Gaforre ofron një fillim të ri, duke u përshtatur me shtëpinë dhe mirëqenien emocionale.
11 korrik: Venusi hyn në Luan, duke rritur dëshirat për dashuri dhe gjestet e mëdha romantike.
20 korrik: Marsi hyn te Binjakët, duke nxitur komunikim të sigurt dhe ndjekje të qëllimeve intelektuale.
21 korrik: Një Hënë e dytë e plotë në Bricjap thekson përgjegjësinë dhe disiplinën.

Horoskopi:

Horoskopi:

Dashi (21 Mars – 19 Prill)
Këtë sezon të Gaforres, fokusohuni në edukimin e hapësirës tuaj personale dhe mirëqenies emocionale. Dielli ndriçon shtëpinë tuaj të katërt të shtëpisë dhe familjes, duke ju nxitur të krijoni një vend të shenjtë që pasqyron botën tuaj të brendshme. Hëna e plotë në Bricjap nxjerr në pah shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës, duke sjellë një ndjenjë përfundimi ose arritjeje në jetën tuaj profesionale. Ndërsa Mërkuri kalon në Luan, përqafoni komunikimin e guximshëm dhe krijues, i përsosur për të nisur projekte të reja ose për të shprehur idetë tuaja. Hëna e re në Gaforre ofron një fillim të ri në jetën tuaj personale, ndërsa Afërdita në Luan rrit ndjekjet tuaja romantike dhe artistike. Marsi te Binjakët stimulon aftësitë tuaja të komunikimit, duke ju nxitur të përdorni fjalët tuaja me mençuri.

Demi (20 Prill – 20 Maj)
Sezoni i gaforres thekson mjedisin tuaj të afërt dhe marrëdhëniet me vëllezërit e motrat dhe të afërmit e ngushtë. Bisedat e sinqerta mund të forcojnë lidhjet tuaja. Hëna e plotë në Bricjap ju nxit të reflektoni mbi besimet tuaja dhe të eksploroni horizonte të reja. Ndërsa Mërkuri hyn në Luan, shtëpia juaj e katërt e shtëpisë aktivizohet, duke e bërë atë një kohë të shkëlqyer për mbledhje familjare ose rinovime në shtëpi. Hëna e re në Gaforre sjell perspektiva dhe mundësi të reja për të përmirësuar hapësirën tuaj të jetesës. Afërdita në Luan ju inkurajon të kënaqeni me rehati dhe siguri, ndërsa Marsi te Binjakët ju motivon të përqendroheni në qëllimet financiare dhe çështje praktike.

Binjakët (21 maj-20 qershor)
Këtë sezon, jepni përparësi stabilitetit tuaj financiar dhe rivlerësoni vlerat tuaja. Dielli i jep energji shtëpisë suaj të dytë të burimeve, duke ju inkurajuar të krijoni një ndjenjë sigurie. Hëna e plotë në Bricjap nxjerr në pah shtëpinë tuaj të tetë të burimeve të përbashkëta, duke ju shtyrë të rivlerësoni sipërmarrjet e përbashkëta dhe angazhimet financiare. Retrogradet e Saturnit dhe Neptunit do të ndikojnë në ndjenjën tuaj të autoritetit dhe qëllimeve afatgjata. Mërkuri në Luan rrit besimin tuaj në komunikim, i përsosur për të bërë ndryshimet e nevojshme. Hëna e re në Gaforre ofron një fillim të ri në planifikimin financiar, ndërsa Marsi te Binjakët i jep energji shenjës tuaj, duke ju bërë të sigurt dhe të fuqizuar.

Gaforrja (21 qershor-22 korrik)
Gëzuar ditëlindjen, gaforre! Sezoni juaj diellor sjell një rivendosje kozmike, duke ju mbushur me fuqi dhe vitalitet. Hëna e plotë në Bricjap ndriçon sektorin tuaj të marrëdhënieve, duke nxjerrë në pah nevojën për ekuilibër dhe mirëkuptim të ndërsjellë. Ndërsa Mërkuri hyn në Luan, pohoni dëshirat tuaja në çështjet financiare. Hëna e re në shenjën tuaj paralajmëron një fillim të ri për dashurinë për veten dhe rritjen personale. Venusi në Luan ju frymëzon të trajtoni veten dhe të përmirësoni sharmin tuaj. Një hënë e dytë e plotë në Bricjap thekson angazhimet tuaja, duke ju nxitur të adresoni çdo punë të papërfunduar në marrëdhëniet tuaja.

Luani (23 korrik – 22 gusht)
Gjeni kohë për t’u rimbushur dhe reflektuar përpara sezonit tuaj diellor, Luan. Dielli në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të mbylljes ju fton të shëroni dhe lironi atë që nuk ju shërben më. Hëna e plotë në Bricjap thekson krijimin e një ekuilibri të shëndetshëm në rutinën tuaj të përditshme. Retrogradet e Saturnit dhe Neptunit nxjerrin në pah temat e sipërmarrjeve të përbashkëta dhe burimeve të përbashkëta. Hyrja e Mërkurit në shenjën tuaj rrit stilin tuaj të komunikimit, duke ju ndihmuar të shpreheni me guxim. Hëna e re në Gaforre ju inkurajon të lironi modelet e vjetra, ndërsa Afërdita në Luan rrit sharmin dhe fuqinë tuaj të bindjes. Marsi te Binjakët ju motivon të eksploroni interesa të reja dhe të ndiqni projekte kreative.

Virgjëresha (23 gusht-22 shtator)
Sezoni i gaforres ju tërheq drejt individëve me mendje të njëjtë dhe çështjeve të komunitetit. Dielli në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë ju nxit të ushqeni miqësi dhe aspirata personale. Hëna e plotë në Bricjap aktivizon shtëpinë tuaj të pestë të romancës dhe krijimtarisë, duke sjellë rrethin e plotë të një projekti pasioni apo lidhje dashurie. Retrogradet e Saturnit dhe Neptunit në sektorin tuaj të marrëdhënieve ju shtyjnë të rivlerësoni lidhjet tuaja. Hëna e re në Gaforre ndriçon jetën tuaj shoqërore, duke inkurajuar fillime të reja dhe lidhje të forta. Marsi te Binjakët energjizon shtëpinë tuaj të nëntë, duke ju frymëzuar të eksploroni interesa të reja dhe mundësi arsimore.

Peshorja (23 shtator-22 tetor)
Fokusohuni në karrierën tuaj dhe themelet personale këtë sezon, Peshorja. Dielli në Gaforre nxjerr në pah shtëpinë tuaj të dhjetë, duke ju nxitur të pohoni qëllimet tuaja profesionale. Hëna e plotë në Bricjap thekson balancimin e jetës suaj personale dhe profesionale. Retrogradat e Saturnit dhe Neptunit ju inkurajojnë të rivlerësoni rutinat dhe zakonet. Mbështetuni te bashkëmoshatarët tuaj për mbështetje ndërsa Mërkuri dhe Venusi hyjnë në Luan, duke përmirësuar lidhjet tuaja sociale dhe duke ju frymëzuar për të vendosur qëllime të reja. Hëna e re në Gaforre ofron një fillim të ri në karrierën tuaj, ndërsa Marsi te Binjakët aktivizon shtëpinë tuaj të nëntë, duke ju motivuar të eksploroni ide të reja dhe sipërmarrje intelektuale.

Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)
Sezoni i gaforres ju frymëzon të zgjeroni horizontet tuaja përmes udhëtimeve, edukimit dhe ndjekjeve filozofike. Dielli në shtëpinë tuaj të nëntë inkurajon rritjen personale dhe intelektuale. Hëna e plotë në Bricjap nxjerr në pah bisedat e rëndësishme dhe përfundimin e çështjeve të vazhdueshme. Retrogadat e Saturnit dhe Neptunit në shtëpinë tuaj të pestë ju nxisin të rishikoni projektet e pasionit dhe përpjekjet krijuese. Mërkuri në Luan rrit komunikimin tuaj profesional, ndërsa Venusi në Luan ju inkurajon të ndani sharmin dhe frymëzoni të tjerët. Hëna e re në Gaforre krijon skenën për vetë-zbulim dhe Marsi te Binjakët ju motivon të ndiqni interesa intelektuale dhe romantike.

Shigjetari (22 nëntor-21 dhjetor)
Lidhjet e thella emocionale dhe burimet e përbashkëta janë në qendër të vëmendjes këtë sezon të gaforres. Dielli në shtëpinë tuaj të tetë ju fton të eksploroni bashkimet intime dhe çështjet financiare. Hëna e plotë në Bricjap ju nxit të rivlerësoni burimet dhe vlerat tuaja. Retrogradet e Saturnit dhe Neptunit nxjerrin në pah temat e shtëpisë dhe familjes, duke inkurajuar kërkimin e vetes. Hëna e re në Gaforre ofron një fillim të ri në marrëdhëniet intime. Mërkuri në Luan rrit perspektivën tuaj për sipërmarrjet e përbashkëta, ndërsa Marsi te Binjakët energjizon sektorin tuaj të marrëdhënieve, duke ndezur debate stimuluese dhe lidhje më të thella.

Bricjapi (22 dhjetor-19 janar)
Marrëdhëniet tuaja janë në qendër të vëmendjes këtë sezon, Bricjap. Dielli në shtëpinë tuaj të shtatë nxjerr në pah angazhimet dhe bashkëpunimet. Hëna e plotë në shenjën tuaj sjell arritje personale dhe njohje. Retrogradat e Saturnit dhe Neptunit ju inkurajojnë të rivlerësoni komunikimin dhe mentalitetin. Mërkuri dhe Afërdita në Luan theksojnë intimitetin dhe bisedat domethënëse. Hëna e re në Gaforre ofron një fillim të ri në partneritete, ndërsa Marsi te Binjakët energjizon rutinat tuaja, duke ju motivuar për të përmirësuar zakonet e përditshme dhe për të përmirësuar mirëqenien.

Ujori (20 janar – 18 shkurt)
Fokusohuni në mirëqenie dhe produktivitet këtë sezon të Gaforres. Dielli në shtëpinë tuaj të gjashtë nxjerr në pah strategjitë shëndetësore dhe organizative. Hëna e plotë në Bricjap ju nxit të lironi modele të vjetruara dhe të rilidheni me botën tuaj të brendshme. Retrogradat e Saturnit dhe Neptunit theksojnë burimet dhe sigurinë personale. Hëna e re në Gaforre ofron një fillim të ri në shëndetin dhe zakonet e punës. Mërkuri dhe Venusi në Luan i japin energji marrëdhënieve tuaja, duke sjellë ngrohtësi dhe vitalitet. Marsi te Binjakët aktivizon shtëpinë tuaj të pestë, duke frymëzuar kreativitet, romancë dhe ndjekje intelektuale.

Peshqit (19 shkurt – 20 mars)
Ushqeni dëshirat e zemrës tuaj këtë sezon, Peshq. Dielli në shtëpinë tuaj të pestë thekson vetë-shprehjen, artin dhe romancën. Hëna e plotë në Bricjap thekson kontributet e komunitetit dhe shoqëror. Retrogada e Saturnit dhe Neptunit në shenjën tuaj inkurajojnë reflektimin mbi identitetin personal dhe rrugën shpirtërore. Hëna e re në Gaforre ofron fillime të reja në dashuri dhe lumturi. Marsi te Binjakët ju motivon të adresoni projektet shtëpiake dhe të përmirësoni mjedisin tuaj në shtëpi. Përqafoni gëzimin dhe kreativitetin dhe drejtojuni çështjeve tuaja personale dhe familjare me besim.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here