100 gra zbulojnë se çfarë e bën në të vërtetë një burrë të mirë në shtrat

Was it good for you? Yes, as long as we're doing it at least once a week.
Është një fakt i jetës që kur një grua bie në shtrat me një burrë, ajo është e përgatitur që të paktën një nga këto tre gjëra të ndodhë:
1. Ajo do të ndihet e vetëdijshme në një farë mënyre;
2. Përvoja do të jetë e shkurtër dhe *pfff*; dhe
3. Ajo nuk do ta arrijë kurrë orgazmën. (Madje as që do i afrohet).

Kur ia shpjegova për herë të parë këtë realitet dëshpërues një djali disa javë më parë, ai u hutua. Plotësisht. Seksi kishte qenë i mahnitshëm për të që nga ballo e maturë! Si është e mundur, pyeti ai, që është e rrallë që një grua të përjetojë seksin që është edhe mediokër?

Përveçse dukej i tronditur, ai dukej se ndihej edhe keq. Ashtu si ai, si individ dhe si përfaqësim kolektiv i të gjithë tipave, kishte dështuar. Kështu, pasi kuptova se sa i hutuar ishte ky djalë me qëllime të mira, vendosa të pyes gratë se çfarë mund të bëjnë djemtë për ta bërë seksin më të mirë për ne.

Kam anketuar 100 gra, nga mosha 19 deri në 50 vjeç, se çfarë e bën një djalë të mirë në shtrat. U dhashë grave një listë me 15 veprime që djemtë mund të bëjnë dhe u thashë që ta renditnin çdo veprim si “jo të rëndësishëm“, “disi të rëndësishëm” ose “shumë të rëndësishëm” për të përcaktuar nëse ai është i mirë në shtrat apo jo. Më pas, në fund të sondazhit, pyeta nëse kishin ndonjë gjë tjetër për të shtuar në listë që mund të kisha humbur.

Dhe zonjat ia dolën. Kështu të dashur burra, shpresojmë se këto rezultate do t’ju ndihmojnë.

Angazhohuni në paralojë.
BOLL E ANASHKALUAT KËTË HAP! 86% e grave thanë se është shumë e rëndësishme që të përfshiheni në paralojë, e cila përfshin të puthurit, lëpirjen e gjinjve dhe gishtat.

Mund të përfshijë gjithashtu puthjen/përkëdheljen e pjesëve të tjera jo-seksuale të trupit tonë, të tilla si qafa, gishti dhe balli, pasi 90% e grave thanë se është disi ose shumë e rëndësishme që ta bëni këtë.

A ju thashë që të mos e anashkaloni këtë hap? Po? Epo, gjithsesi do ta përsëris. BOLL E ANASHKALUAT KËTË HAP!

Shkoni poshtë nesh.
Një mikesha ime lezbike më tha një herë se nuk mund ta besonte se sa rrallë burrat shkojnë në pjesën e poshtme të grave. Dhe ajo ka të drejtë. Ju thjesht nuk e bëni. Kjo është për të ardhur keq, sepse ne në fakt duam që ju ta bëni këtë: 82% e grave thanë se është disi ose shumë e rëndësishme që të shkoni poshtë.

Nëse nuk jeni të sigurt nëse ajo e dëshiron atë, thjesht shikoni se çfarë ndodh kur shkoni poshtë drejt jugut. Nëse ajo ju ndalon, atëherë do të keni përgjigjen tuaj. Por sipas këtyre rezultateve, ajo me siguri do ta dëshirojë atë.

Jini në formë të mirë fizike.
90% e grave thanë se është disi ose shumë e rëndësishme që të keni qëndrueshmëri dhe energji të mjaftueshme për të mos u lodhur shumë lehtë në shtrat. (Megjithatë, mos u shqetësoni se do të bëni SHUMË raunde — vetëm 32% e grave thanë se kjo është shumë e rëndësishme).

Kur them “formë e mirë fizike“, meqë ra fjala, nuk dua të them që ju duhet të keni muskuj barku. Thjesht dua të them që nuk keni nevojë të ngriheni për një pushim për të pirë ujë çdo pesë minuta. Në fakt, një djalë dukshëm me trup dhe me krahë të mrekullueshëm, me të cilin dilja dikur nuk mund të bënte seks për më shumë se pesë minuta pa bërë këtë gjë. Dhe më lejoni t’ju them: Nuk ishte seksi.

Lajmi i mirë këtu është se nuk duhet të shqetësoheni për përfundimin shumë shpejt. Vetëm 33% e grave thanë se është shumë e rëndësishme që ju të jeni në gjendje të mbani orgazmën tuaj për një kohë të gjatë. Pra, nëse përfundoni për dy minuta, por keni ende energji të mjaftueshme për të vazhduar marrëdhënien, jeni mirë. Jeni shuuuumë mirë.

Merrni kontrollin dhe shijoni gjërat.
Ne duam që ju të na dominoni dhe ta mbani përvojën interesante: 96% e grave thanë se është disi ose shumë e rëndësishme që të merrni kontrollin në shtrat dhe 86% e grave thanë se është disi ose shumë e rëndësishme që të bëni seks me ne në pozicione që është vetëm misionar.

Përveç ndryshimit të pozicioneve, ne duam që ju të ndryshoni edhe tempin/ritmin. Në përgjigjet e hapura, disa gra thanë se nuk dëshironin që t’i “godisni” me çekiç gjatë gjithë kohës (sepse dhemb). Një grua ju sugjeroi të bëni “disa shtytje të cekëta“.

Jini paaaak fare të egër.
Në përpjekjen tuaj për të marrë kontrollin, mos ngurroni të jeni pak i ashpër me ne. Për 75% e grave kjo është disi shumë e rëndësishme, kështu që gjëra të tilla si tërheqja e flokëve, shuplakat e lehta dhe gjëra të ngjashme janë në rregull.

Vini re se thashë “lehtë“, djema. Mos na nxini, ju lutem.

Kujdes me fjalët e “pista”.
Kini kujdes me fjalët e “pista“. Mbi gjysma e grave (53%) thanë se nuk është e rëndësishme të na thoni se dëshironi të na q… fort, apo çfarëdo tjetër.

Megjithatë, nëse dëshironi të flisni të pista, 74% e grave mendojnë se është disi e rëndësishme ose shumë e rëndësishme që të thoni gjëra të nivelit si “je shumë seksi“. Provoni këtë në vend të asaj më sipër.

Na bëni të arrijmë në orgazëm.
73% e grave thanë se është shumë e rëndësishme që ju të na bëni të arrijmë orgazëm. Kjo dihet, por ia vlen të përsëritet.

Por dijeni kur duhet të ndaloni së provuari nëse orgazma thjesht nuk po ndodh.
Vaginat janë të paqëndrueshme. Ato nuk janë aq të lehta për t’u punuar sa penisi. Që do të thotë se edhe nëse bëni çdo gjë në këtë listë dhe e bëni siç duhet, orgazma mund të mos ndodhë gjithsesi.

Kjo është thelbësore që ju djema ta kuptoni, pasi 89% e grave thanë se është disi ose shumë e rëndësishme që të dini se kur duhet të ndaloni përpjekjet për të na bërë të kalojmë në orgazëm nëse thjesht nuk do të ndodhë. Sepse ndonjëherë — ndërsa ne vërtet e vlerësojmë përpjekjen! — nëse po përpiqeni shumë atje poshtë, fillon të ndihet shumë e ndjeshme dhe e lënduar. Dhe pastaj ju do të shkoni nga niveli “i mirë në shtrat” në “më nxirrni nga ky shtrat sa më shpejt të jetë e mundur“.

Përqafime pas seksit.
Disa gra në përgjigjet e tyre të hapura thanë se “ndërveprimi pas seksit” është jetik. Ne duam që ju të përqafoheni me ne pas seksit. Klishe, po, por e vërtetë.

Një grua theksoi rëndësinë që të dimë gjithashtu se kur duhet të na lini të qeta kur të mbarojë përqafimi. Pra, jini në sinkron edhe me këtë.

Dëgjoni reagimet.
84% e grave thanë se është shumë e rëndësishme që të rregulloni veprimet tuaja sipas reagimeve tona, qofshin ato komente verbale ose jo verbale (nëpërmjet përgjigjeve tona fizike ose gjuhës së trupit tonë). Kjo është aq e rëndësishme sa DISA nga përgjigjet e hapura në fund të sondazhit përsëritën rëndësinë e të qenit i hapur ndaj reagimeve.

Sa herë që jam përpjekur t’u jap komente djemve më parë, ata e kanë marrë atë si një fyerje. Por kjo duhet të marrë fund. Mos u bëni egoist ndaj një gruaje që përpiqet t’ju tregojë se çfarë i pëlqen ose jo. Reagimet e saj janë gjithashtu për përfitimin tuaj.

Sepse ju kujtohet ajo gojorja që aq shumë e doni? Do të vijë së shpejti, miku im. Do të vijë shumë shpejt.

Përktheu dhe përshtati: mendimi.al
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here