30.5 C
Tirana, AL
Thursday, September 21, 2023

Diskutim: Demokracia globale e plotë, një pyetje e re për njerëzimin.

Sipas pikëpamjes perëndimore, arsyeja dhe logjika janë themeli kryesor i njerëzve në të vepruarit dhe sjelljen, sepse kujtesa njerëzore, aftësia dhe intuita burojnë nga...
error: Përmbajtja është e mbrojtur!