Ja cilat dëshira seksuale kanë meshkujt

Pavarësisht besimit të zakonshëm, djemtë nuk fantazojnë për seksin gjatë gjithë kohës. Ndërsa disa mund të jenë gjithmonë gati, shumica kanë nevojë për një arsye bindëse. Këtu do të lexoni 10 dëshirat më të mira për seks që kanë shumë meshkuj. Kushtojini vëmendje – kjo është një temë e nxehtë, meqë është dhe fundjavë!

1. Komunikimi i drejtpërdrejtë
Djemtë e vlerësojnë kur tregoheni të drejtpërdrejta për atë që dëshironi në shtrat. Mos kini turp – tregoni atij saktësisht se çfarë ju pëlqen. Ai do ta vlerësojë udhëzimin dhe ka të ngjarë të bëjë më shumë për t’ju kënaqur.

2. Stimulimi vizual
Burrat janë shumë vizualë. Ata “ndizen” nga ajo që shohin. Shtimi i pasqyrave në dhomën tuaj mund të rrisë përvojën duke e lejuar atë të shohë të gjitha lëvizjet tuaja, dhe duke ju sjellë të dyve më afër orgazmës.

3. Besimi në preferencat tuaja
Nëse ju pëlqejnë lojërat e çuditshme ose seksi i butë, tregojani atij. Ai dëshiron të kuptojë dëshirat tuaja, por mund të jetë shumë i turpshëm për të pyetur. Të qenit të hapur për preferencat tuaja forcon lidhjen tuaj dhe përmirëson jetën tuaj seksuale.

4. Spontaniteti
Rutina mund të vrasë pasionin, ndaj mbajini gjërat spontane. Shprehni mendimet tuaja seksuale dhe provoni gjëra të reja për të shijuar marrëdhënien tuaj. Përpjekjet tuaja do të shpërblehen në planin afatgjatë.

5. Dëshira për ndryshim
Edhe në marrëdhëniet afatgjata, burrat dëshirojnë shumëllojshmëri. Tregojini atij anën tuaj pasionante dhe kujtojini dëshirat tuaja. Kjo përpjekje mund të rindezë shkëndijën në marrëdhënien tuaj.

6. Pasioni primal
Ndonjëherë, burrat duan të çlirojnë anën e tyre primale. Lëreni të jetë pak i egër nëse jeni të kënaqur me të. Grisja e rrobave dhe provimi i pozicioneve të reja mund të shtojnë emocione në jetën tuaj seksuale.

7. Momente pushimi
Është në rregull që ai ndonjëherë të dëshirojë të zbresë në një vend pushimi. I mbani mend ditët e para të marrëdhënies suaj kur ai bënte pjesën më të madhe të punës? Herë pas here, lëreni të relaksohet dhe merreni vetë drejtimin.

8. Lojëra dominuese
Disa meshkuj gëzojnë një dinamikë dominuese-nënshtruese. Merrni kontrollin dhe luani rolin dominues. Lidhini duart e tij, sytë dhe lëreni të presë për prekjen tuaj. Kjo mund ta nxisë dëshirën e tij.

9. Aktivitete të reja
Shumë meshkuj kanë fantazi të çuditshme që janë shumë të turpshëm për t’i shprehur. Surprizojeni atë duke nisur disa aktivitete të çuditshme dhe shikoni se si kjo i përmirëson momentet tuaja intime.

10. Ndarja e fantazive
Burrat mund të hezitojnë të ndajnë fantazitë e tyre, nga frika e cenueshmërisë. Inkurajoni biseda të hapura për dëshirat tuaja. Diskutimi i fantazive mund të thellojë lidhjen tuaj dhe ta sjellë jetën tuaj seksuale në lartësi të reja.

Kuptimi dhe plotësimi i këtyre dëshirave mund të forcojë marrëdhënien tuaj dhe të krijojë një jetë seksuale të kënaqshme. Shijojeni udhëtimin së bashku!

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here