Zoti K. ka një teori: A janë gratë të prirura për të kapur vetëm meshkuj të pasur?

Po, ka gra që kërkojnë në mënyrë aktive të gjejnë një burrë të pasur dhe nuk kënaqen me asgjë më pak. Dhe lista e famshme e pagave që qarkulloi nëpër telefonat e shqiptarëve kohët e fundit, qe si një kasafortë pa derë për këtë kategori femrash.

Megjithatë, shumica e grave janë shumë më fleksibël në lidhje me çfarë tipi mashkulli do të bëjnë seks, do të hyjnë në një marrëdhënie dhe madje do të martohen.

Ashtu si shumica e djemve do të donin në mënyrë ideale të kishin në krahë një modele, por gjithashtu mund të tërhiqen nga të gjitha llojet e grave të tjera si juriste, mjeke, instruktore yoga, mësuese dhe edukatore kopshtesh etj, e njëjta gjë vlen edhe për gratë.

Edhe pse gratë tërhiqen nga djemtë që kanë para, shumica e grave mund (dhe e bëjnë) të ndihen të tërhequra edhe nga tipa të tjerë djemsh. Në fund të fundit, ka të tjera gjëra sesa paratë që do të vulosin marrëdhënien me një femër.

Djemtë që nuk kanë pasur modele të mira mashkullore rreth tyre gjatë rritjes, shpesh e gjejnë veten të hutuar për atë që gratë kërkojnë me të vërtetë tek një mashkull.

Duke mos ditur se ku të drejtohen tjetër, ata shpesh kërkojnë të gjejnë përgjigjet duke analizuar emisionet televizive, filmat, tekstet e muzikës dhe gjërat e rastësishme që gratë thonë për djemtë. Në TV, filma dhe video muzikore, marrëdhëniet midis burrave dhe grave zakonisht përshkruhen si lojëra jofunksionale dhe plot sorollatje. Në këto imazhe të krijuara rëndomtë, gratë janë zakonisht “shtrydhëse të topeve” që i trajtojnë burrat si budallenj dhe presin që burrat t’u puthin këmbët duke qenë super të sjellshme, të respektueshëm dhe të këndshëm me shpresën se ajo përfundimisht do t’i japë atij një shans për të dalë me të. Gratë shpesh përshkruhen si femra që duan para dhe pushtet dhe djemtë që nuk mund t’u ofrojnë atyre këto gjëra përçmohen, tallen ose refuzohen. Nga ana tjetër, burrat zakonisht përshkruhen si të dobët, të cilët vazhdimisht goditen dhe shtyhen nga gratë, vetëm nëse, po e keni marrë me mend, ata kanë para ose pushtet.

Kur një djali të cilit i është shplarë truri nga TV, filmat dhe videot muzikore duke menduar se gratë duan vetëm para, ai zakonisht më pas kërkon të verifikojë besimin e tij duke parë se si sillen gratë në jetën reale. Për shembull: Nëse ai i afrohet një gruaje të bukur dhe refuzohet, ai mund të largohet duke supozuar se gratë nuk menduan se ai ishte i pasur.

Në fakt gratë duan meshkuj me instikte të forta “mbijetese”. Femrat tërhiqen shumë nga meshkuj që i bëjnë ato të ndihen të sigurta dhe të mbrojtura, dhe paratë priren të jenë një mënyrë mjaft e mirë treguese për t’u siguruar që do të kenë ushqim, strehim dhe burime të mjaftueshme për të siguruar pasardhësit.

Për shumicën e grave, ato thjesht duan të dinë se ju keni potencialin për të qenë mjaft të suksesshëm për të siguruar mbrojtjen, ushqimin dhe strehimin dhe të jeni në gjendje të përballoni disa nga lukset e këndshme të jetës moderne (p.sh. të shkoni në kinema, të bëni pushime, të kesh një makinë të mirë, etj.)

Mendoni se çfarë do të ndodhte me këtë botë nëse gratë do të tërhiqeshin vetëm nga djemtë që kishin shumë para… Të vetmit djem me të dashura dhe gra do të ishin të pasur dhe çdo djalë tjetër në planet do të ishte beqar, i vetëm dhe do të shikonte pornografi gjatë gjithë jetës. Në fakt nuk ndodh kështu. Shumica e djemve në këtë botë nuk janë të pasur dhe ose thjesht ia dalin mbanë ose bëjnë para të mjaftueshme për të jetuar një jetë të rehatshme. Megjithatë, ata kanë një të dashur ose grua.

Nëse jeni tipi që e ka bindur veten se gratë duan vetëm para, me siguri po kërkoni një justifikim pse nuk keni pasur ndonjë sukses me zonjat kohët e fundit. Fajësimi i grave për mungesën e suksesit me gratë, është një mënyrë e mirë për të shmangur përgjegjësinë e përballjes me çdo mangësi që mund të keni. Mund të fshihesh dhe të mendosh mendime negative për botën gjatë gjithë ditës nëse dëshiron, (p.sh. Gratë janë kurva, mendjemëdha, femra që gërmojnë ar, ose shohin të dhënat tuaja financiare) por asgjë nuk do të ndryshojë për mirë nëse nuk kuptoni realitetin në të cilin jetojnë gratë.

Nëse një djalë shfaq një ose të gjitha cilësitë e mëposhtme jotërheqëse rreth grave, atëherë nuk do të ketë shumë rëndësi nëse ai ka para apo jo – shumica e grave thjesht nuk do të jenë të interesuara për të.

  • I mungon vetëbesimi dhe bëhet nervoz dhe i pakëndshëm kur flet me gratë që i pëlqejnë.
  • I afrohet grave në një mënyrë false, në vend që t’i afrohet me një qëndrim të sigurt, të qetë dhe të qetë.
  • Ka vështirësi në zhvillimin e një bisede interesante dhe tërheqëse me një grua tërheqëse (p.sh. ai flet për gjëra të mërzitshme si puna e tij, ose bën shumë pyetje rresht dhe e bën gruan të ndihet e tensionuar dhe e pakëndshme).
  • Nuk di si të tërheqë femrat me gjuhën e tij trupore dhe atmosferën mashkullore.
  • Është më shumë sec duhet i sjellshëm me gratë (d.m.th. ai përpiqet të pëlqehet nga gratë për faktin se është vërtet i sjellshëm, i edukuar dhe i vëmendshëm, në vend që t’i bëjë gratë të ndihen të tërhequr seksualisht duke qenë gjithashtu një djalë i mirë).
  • Nuk mer vesh fare rreth flirtimit dhe joshjes së një gruaje. Ai madje mund të mendojë se është “e gabuar” të flirtosh ose joshësh me një grua dhe se një burrë duhet të jetë një zotëri i sjellshëm që nuk tregon interes për seksin.
  • Ka pak ose aspak miq të mirë, gjë që e bën një grua të vërë në dyshim besueshmërinë e tij si person. Në fund të fundit, nëse askush nuk i beson aq sa të jetë miku i tij, pse duhet ajo?
  • I mungon ambicia dhe qëllimi në jetë. Një djalë që nuk shkon askund dhe nuk ka ndërmend të shkojë askund, shihet si humbje kohe për shumicën e grave. Në fund të fundit, shumica e grave kërkojnë dikë me të cilin do të kalojnë pjesën tjetër të jetës së tyre dhe një djalë pa ambicie është si ushqimi pa shije.
Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here