33.5 C
Tirana, AL
Saturday, July 13, 2024
Kreu Etiketimet #INSTAT

Etiketim: #INSTAT

Shqipëria renditet më e keqja në Evropë për aksesin në trajtimet...

Përpos normave të larta të shpopullimit dhe rënies së pjellorisë në Shqipëri, e cila përbën një faktor të rëndësishëm ekonomik për të ardhmen e...

Numri i lejeve të ndërtimit është në rritje

Shqipëria është sërish në rritje të industrisë së ndërtimit. Pas një periudhe krize, shohim sërish që ndërtimet dhe rindërtimet po lulëzojnë. Sipas raportit të fundit...

Indeksi i Çmimeve të Konsumit shënon rritje dhe për muajin Shtator....

Sipas INSTAT në publikimin e radhës, Çmimet e Konsumit për një pjesë të mirë të mallrave shënojnë rritje të vazhdueshme për tre muaj radhazi. IÇK...

Rritja vjetore e çmimeve. Si ka ndryshuar indeksi i çmimeve gjatë...

Në raportin periodik të INSTAT, rezulton se Indeksi i Çmimeve të Konsumit (IÇK) në muajin Korrik 2021, arriti 101,6 kundrejt muajit Dhjetor 2020. Ndryshimi...

Tregtia e jashtme tregon rritje në Shqipëri për 2021 pas heqjes...

Sipas statistikave dhe raportit të INSTAT të publikuar së fundmi, në Korrik 2021 eksportet e mallrave arritën vlerën 32 mld lekë, duke u rritur...

Më të klikuarat në 24 orë

error: Përmbajtja është e mbrojtur!