26.5 C
Tirana, AL
Saturday, August 20, 2022
Kreu Etiketimet #menaxhim

Etiketim: #menaxhim

Psikologët më të njohur: IQ është parashikuesi numër 1 i suksesit...

Nuk është se çdo ditë duhet të shqetësoheni se mos ia u kalon në zgjuarsi një fëmijë i vogël. Gjithashtu, nuk ndodh çdo ditë që...

Të menaxhosh shumë shefa nuk është aq ndryshe nga menaxhimi i...

Pandemia i ka shkëputur punëtorët nga tavolinat e tyre, duke i dhënë mundësinë punonjësve të 9-me-5-s për të ndjekur në heshtje dy apo edhe tre...

A është koha për të marrë në konsideratë bashkëdrejtuesit?

Për një kohë të gjatë, ka mbizotëruar ideja se kompanitë duhet të udhëhiqen nga një lider i vetëm i fortë. Gjatë viteve, disa kompani kanë...

5 mënyra se si njerëzit e zgjuar sabotojnë suksesin e tyre

Marku ishte gjithmonë një nga fëmijët më të zgjuar në klasën e tij. Ai eci shumë mirë në karrierën e tij, por kur kontrollon...

4 arsyet pse punonjësit e mirë humbasin motivimin e tyre

Motivimi - gatishmëria për të kryer punën duke filluar dhe jo duke zvarritur, duke këmbëngulur përballë shpërqendrimeve dhe duke investuar përpjekje të mjaftueshme mendore...

5 mënyra për të qenë një udhëheqës i fortë

Pavarësisht nga madhësia e kompanisë suaj, ka të ngjarë të tërhiqeni në shumë drejtime si CEO. Është e rëndësishme të mos shpërqendroheni dhe të...

5 mënyra për t’u bërë një performues më i mirë në...

Si të bëheni një punonjës i shquar, siç tregohet nga një CEO. Shpesh më pyesin se çfarë kërkoj te talentet e reja. Çfarë e bën...

50% e njerëzve janë larguar nga puna për shkak të një...

Është një shprehje e zakonshme që njerëzit largohen nga menaxherët, jo nga kompanitë. Shumë punonjës janë gjetur në këtë situatë në një moment: projektet...

A mund t’ju ndihmojë një orë inteligjente të menaxhoni stresin?

Stresi është aq endemik në jetën tonë saqë ne jemi bërë më pak të mirë në njohjen dhe parandalimin e tij - këtu hyjnë...

Ofrojini skuadrës suaj fleksibilitet, por mos sakrifikoni produktivitetin

Sfida për menaxherët e sotëm është se si të balancojnë dëshirat e punonjësve për fleksibilitet, ndërkohë që duhet të sigurojnë edhe produktivitetin e skuadrës....

Bëhuni më të mirë në mbajtjen e përgjegjësive

Le ta pranojmë: të gjithëve na mungon motivimi ndonjëherë. Për ta mbajtur veten të përqendruar tek qëllimet mund t’ju ndihmojë fakti që të mbani...

Mjaft iu referuat skuadrës suaj si “familje”

Ndoshta ju mendoni se po t’i referoheni skuadrës suaj si “familje” mund të jetë diçka e mirë. Fundja, kjo fjalë përshkruan një grup, anëtarët...

Mirëmenaxhim: Mbajtja e shënimeve mund të luajë një rol kuptimplotë në...

Ndonjëherë, mund të jetë e vështirë të flasësh në mbledhje – veçanërisht nëse je i ri në kompani ose nuk ke shumë njohuri mbi...

Strategjitë dixhitale që duhen adoptuar për të çuar përpara biznesin në...

Ndryshimi është konstant në të gjitha aspektet e jetës dhe sigurisht që biznesi nuk bën përjashtim. Ndërkohë që rrethanat ndryshojnë, bizneset duhet të përshtaten...

Më të klikuarat në 24 orë

error: Përmbajtja është e mbrojtur!