21.5 C
Tirana, AL
Tuesday, September 28, 2021

9 shenja që tek ti ka energji negative.

Energjia negative tek njeriu është një gjë që të sjell vërtet bezdi. Duket si një pikë tepër e ulët e humorit tek ju dhe...

5 sekrete dashurie që askush nuk ua thotë.

Në historitë e dashurisë ne përballemi më shumë ulje e ngritje emocionale, me zhgënjime të cilat vijnë nga pritshmëritë tona, shpesh përballemi me ankthin,...

11 Shenja se personaliteti juaj i vë në siklet të tjerët.

Egzistojnë situata në të cilat gjendemi shpesh të vetmuar duke nisur që nga energjia që përçojmë, tek personaliteti që kemi e deri tek atmosfera...

A është dashuria e vërtetë një “dashuri peshku”?

Dashuria është një fjalë e cila pothuajse e ka humbur kuptimin në kulturën tonë. Një histori interesante është nga rabi i Kurks. Ai pa...

Kanceri i gjirit: Parandalimi shpëton jetë.

Tumori i gjirit godet 1 grua në 10. Është kanceri më i shpeshtë tek gratë dhe zë 25% të gjithë tumoreve. Megjithëse në vitet...

A tregon forma e fytyrës jetën seksuale të dikujt?

Një studim i ri nga Steven Arnocky i Nipissing University në Kanada ka hedhur një sy në rolin që kanë tiparet e fytyrës në...

10 tipet e personave toksikë. Shmangini si të jenë sëmundje!

Një nga burimet më të mëdha të stresit është marrja me njerëz toksikë. Studimet tregojnë se kjo energji e keqe mund të sjellë probleme...

Zoti K. këshillon djemtë për problemet e tyre seksuale

Djemtë zakonisht përballen me pasiguri të brendshme zakonisht nuk prodhon rezultatet më të mira kur bëhet fjalë për të shijuar veten ose për të...

Energjia negative, shenjat dhe si ta pastrojmë

Ka shumë arsye që çojnë në krijimin e energjisë negative në shtëpi apo në një vend pune. Emocione negative, debate, sëmundje dhe madje edhe...

Studimi: Mbi 80% të pacientëve me COVID-19 kanë mungesë të vitaminës...

Një studim i publikuar nga Endocrine Society, i kërkuesve spanjollë të Universitetit Hospital Marques de Valdecilla, tregon se si studjuesit panë nivelet e vitaminës...

Disiplina, ndëshkimi dhe shpërblimet

Prindërit kanë një përgjegjësi jo vetëm të sigurojnë jetesën për fëmijët e tyre, por edhe t'u mësojnë atyre aftësitë praktike dhe psikologjike që do...
error: Përmbajtja është e mbrojtur!