Zonja K: Ja çfarë kërkojnë burrat nga gratë?

Është e rëndësishme të kuptohet se çfarë dëshiron një mashkull në një marrëdhënie, që femrat të bëjnë një reflektim tek vetja e gjithashtu për të bërë ato barazimet e duhura në përputhshmërinë e karaktereve.

Shumica e meshkujve priren të kërkojnë të njëjtat gjëra, pavarësisht nëse e kuptojnë apo jo.

Ja disa veçori që kërkojnë ata tek femrat:

1 – Tërheqja

Burrat kërkojnë tërheqje të fortë në një marrëdhënie dhe duan që tërheqja të zgjasë. Kjo mund të ndodhë nëse jeni vetëvetja që në fillim. Nëse filloni të ndryshoni menjëherë pas fillimit të marrëdhënies, ata nuk do të jenë më të tërhequr nga ju.

2 – Një lidhje emocionale

Ndërsa burrat nuk i tregojnë gjithmonë ndjenjat e tyre aq shpesh sa gratë, ata duan të hapen me partnerin e tyre. Nëse ai thyhet para jush, ai do të dëshirojë të dijë se ju nuk do ta gjykoni për këtë ose nuk do të ndaloni ta doni atë.

3 – Respekt

Një mashkull nuk dëshiron të nënvlerësohet nga partnerja e tij, ndaj do të kërkojë dikë që nuk e bën këtë. Ai gjithashtu nuk dëshiron të kritikohet tepër. Ju gjithashtu duhet të shmangni krahasimin e tij me burra të tjerë ose ta trajtoni atë si një fëmijë.

4 – Lavdërimet

Burrat duan të dinë kur kanë bërë diçka mirë ose kur e vlerësoni atë që kanë bërë. Ata do të kërkojnë një grua që i lavdëron sepse kjo i bën të ndihen mirë me veten e tyre.

5 – Pranimi

Burrat nuk duan një grua që përpiqet t’i ndryshojë ata. Ata duan një partner që do t’i pranojë dhe do t’i dojë pavarësisht të metave të tyre.

6 – Siguria

Burrat duan të dinë se marrëdhënia e tyre është e sigurt. Ata duan dikë të besueshëm, të ndershëm dhe të qëndrueshëm.

7 – Pjekuria

Burrat duan një marrëdhënie të pjekur, që do të thotë të silleni si një fëmijë është jashtë teme. Të hidhësh një sulm, të bësh kërcënime dhe të refuzosh të komunikosh janë të gjitha shenja të papjekurisë. Ndaj ata nuk reagojnë pozitivisht përpara këtyre sjelljeve.

8 – Argëtim

Burrat duan një grua që kënaqet me aventurat dhe ka sens humori. Ata duan të qeshin dhe të argëtohen me partnerin e tyre. Plus, ata duan dikë të rehatshëm duke provuar gjëra të reja dhe duke e lënë të lirë herë pas here.

9 – Hapësirë

Në momentet e duhura, meshkujt duan hapësirë për të qenë vetëm herë pas here. Të kesh një grua që me dëshirë do t’i japë hapësirë pa u mërzitur është ideale për ta. Ai ka ende hobi dhe interesa jashtë marrëdhënies së tij dhe do të dëshirojë t’i vazhdojë ato.

Shpërndaje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here