30.5 C
Tirana, AL
Thursday, September 21, 2023

Banka Botërore vepron për krizën me ndihmë financiare për disa vende.

WASHINGTON, 2 Prill 2020 - Bordi i Drejtorëve Ekzekutiv i Bankës Botërore miratoi sot një seri të parë të operacioneve të ndihmës emergjente për...

Në shkollën TESS: Monique Alvarez frymëzon sipërmarrësit.

Sot në shkollën TESS, një grup i orientuar në fushën e biznesit dhe të sipërmarrjes patën një takim shumë frymëzues me konsulenten ndërkombëtare zj....

14 dallime mes amatorëve dhe profesionistëve

Si është e mundur që disa njerëz janë të suksesshëm dhe arrijnë të bëjnë kaq shumë ndërsa të tjerë vetëm sa rrahin ujë? Një aspekt...
error: Përmbajtja është e mbrojtur!